Plog ♡ een dag mee naar school

zaterdag 19 december 2015


Ik heb al een tijdje niet geplogt en ik vond dat het daar maar weer eens tijd voor werd. Ik heb een dagje naar school geplogt op een lange dag dat ik praktijk heb. Zo kun je een beetje kijken in mijn studentenleven en natuurlijk op de opleiding schoonheidsspecialiste. 






Ik moest gewoon om half 9 beginnen, dus dan moet ik de trein van 10 over 7 hebben. Meestal zet ik mijn wekker dan op 10 over half 6, zodat ik nog even lekker 20 minuutjes kan blijven liggen of door kan snoozen. Deze keer had ik zo'n slaap app gebruikt die je in de lichtste periode van je slaapcyclus wakker maakt. Hij zou me dus tussen half 6 en 6 uur wakker maken. Om 6 uur wekte hij mij inderdaad en ik moet zeggen dat ik echt veel minder moe wakker werd. Die app ga ik zeker vaker gebruiken, want ik vond het zo fijn. Natuurlijk was ik wel een beetje moe, maar niet zo erg als altijd. 





Ik stap uit bed, kleed me aan en ga dan meteen naar de badkamer om mijn gezicht te reinigen. Deze producten gebruik ik daarvoor en mijn gezichtsroutine kun je hier lezen





Na het reinigen van mijn gezicht ga ik weer naar mijn kamer en maak ik me op. Dit waren de producten die ik die dag gebruikte. Lekker rustig met donkere lippen. Over mijn make-up doe ik meestal zo'n 20 minuten tot een half uur. 





Na het opmaken ga ik ontbijten, tandenpoetsen, eten in mijn tas doen, schoenen aan en als laatste doe ik een lippenstift en parfum op en dan ben ik klaar om te gaan. Het station is niet ver van huis, maar toch brengt mijn moeder me met de auto. Zo lief :) 





En toen zat je lekker om kwart over 7 's ochtends in de trein. Meestal ging mijn wekker toen pas.. Waar is de tijd gebleven? Maar ik vind het helemaal niet erg, want ik vind mijn opleiding heel erg leuk. Ik heb het er zeker voor over. Ik deed er altijd zo'n 37 minuutjes over, maar nu of 35 of 54. Valt allemaal wel mee hoor. Ik hoef niet 3 keer over te stappen ofzo, dat vind ik wel fijn. 





Van half 9 tot kwart voor 12 had ik Cosmetische Hand Nagel Voet (CHNV). We gingen Shellac doen in de les, dus lekker gellak bij elkaar zetten. Mijn hand is die met de rode nagellak. Zo fijn om op school gewoon professioneel en gratis gellak te kunnen krijgen. 





Daarna had ik van kwart over 12 tot half 1 pauze en dat duurt altijd zo lang. Maar soms ook wel ff lekker hoor. Lekker zitten en kletsen met de meiden. Maar op een dag zoals deze vrijdag duurt hij dus echt lang. We moeten dan al tot kwart over 5 naar school en dan ook nog zo lang pauze. Je wilt dan liever gewoon door gaan, maar ja dat kan natuurlijk niet. 





Na de pauze hadden we van half 1 tot 2 uur Sociale Vaardigheden. Een les waarbij je anderhalf uur alleen maar moet luisteren. Soms best vermoeiend, maar ook zeker interessant. 





Eigenlijk hebben we dan weer 3 kwartier tussenuur, maar de lerares van wie we hebben heeft dat dan ook, dus mogen we een half uurtje eerder beginnen, zodat we ook een half uurtje eerder klaar zijn. We hadden dus nog even een half uurtje pauze en toen hebben we lekker chocola gehaald. Daar hadden we zo'n zin in. Die les erna is zo'n praktijkles waarin je zelf mag verzinnen wat je doet. Wij gingen voeten doen omdat we dat nog moeten oefenen. 





We mochten wat eerder weg en toen kon ik dus de bus van 16:28 halen, zodat ik de trein van 16:42 kon halen. Maar toen ging mijn trein niet. De volgende zou ook niet gaan, dus toen dacht ik nou dan stap ik maar over in Amsterdam. Maar die ging ook niet. Uiteindelijk ging de volgende trein wel gewoon (die van 17:12), dus het viel allemaal wel mee. 





Dus na lekker lang reizen was ik eindelijk op weg naar huis, een uur later nadat ik uit was. Ik was uiteindelijk om 10 voor 6 weer op het station en moest toen nog naar huis. 





En op het station moest ik nog een kwartiertje wachten, omdat ze me waren vergeten op te halen. Natuurlijk helemaal niet erg, maar het was wel koudddd. En na zo'n lange dag met veel gedoe was het ook niet echt fijn. Achja, ik had tenminste wel lekker weekend. 





Toen ik thuis was ging ik meteen lekker eten, de hondjes eten geven en uitlaten en daarna heerlijk met mijn Ipad op bed liggen. Ik ben toen lekker inslaap gevallen en rond 10 uur kwam mij vriendje die me wakker maakte :) We hebben toen nog even met zn alle gezeten en daarna lekker weer richting bed. Heerlijk in de armen van mijn vriendje in slaap gevallen <3. 




En dat was mijn dagje. Ik hoop dat jullie deze plog leuk vinden. Vinden jullie dat ik meer moet ploggen? Let me know !






xoxo Charmayne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Proudly designed by Mlekoshi playground