Pamper routine herfst 2015 ♡

zaterdag 7 november 2015


Je hoeft niet ver weg om een lekkere spa avond te hebben. Die kun je namelijk ook gewoon lekker thuis houden. Iedereen verdient wel eens een beetje tijd voor zichzelf en hoe makkelijk is het als je dat lekker thuis kunt doen. Ook ik doe dat wel eens en vandaag deel ik mijn routine met jullie. Ik laat stap voor stap zien welke producten ik gebruik.






De producten staan ook in volgorde in dit artikel, dus je kunt ze stap voor stap lezen. Ik zet een link bij bijna elk product, zodat je het kan bestellen/meer informatie kunt krijgen en ik zet de prijs erbij. Sommige producten zijn niet te bestellen of daar weet ik de prijs niet van, dus dan staat er niks bij. Laten we snel beginnen !





Lush Ultrabland



Als eerst begin ik met het verwijderen van mijn oogmake-up. Dit doe ik met Ultrabland van Lush. Het is een beetje vergelijkbaar met kokosolie. Dit is dan een bijenwas die echt aan de make-up hecht. Kokosolie vind ik altijd een beetje vies voelen, vooral als het smelt en op je gezicht glijdt. Ultrabland heeft dat niet. Het plakt wel een beetje, maar ik vind het veel fijner werken dan kokosolie. Je kunt hem ook gebruiken voor je gezocht, maar ik vind hem voor mijn ogen fijner. En ik heb een vette huid, dus het lijkt me geen goed plan om deze dan als reiniger te gebruiken. Je doet er ook best lang mee, want je hebt maar een heel klein beetje nodig.






Philosophy Purity Made Simple




Na het reinigen van mij ogen reinig ik mijn gezicht. Daarvoor gebruik ik Purity Made Simple van Philosopy. Een hele fijne reiniger die perfect werkt voor mijn vette huid. Hij maakt mijn gezicht mat en houd puistjes tegen. Hij doet wat hij belooft en dat vind ik zo fijn aan deze reiniger. Ik doe met zo'n fles ongeveer 3/4 maanden. Ook nog lekker lang dus en zeker zijn geld waard. 





Clarisonic Aria Pink



Ik reinig mijn gezicht niet met mijn handen, maar met mijn Clarisonic. Ik doe dan een beetje Purity op mijn gezicht of op de borstel en zo maak ik mijn gezicht schoon. De borstel trilt, waardoor al het vuil uit mijn huid getrild word. Hij maakt veel beter schoon de handen, wel 8 keer zo schoon ! Ik gebruik hem nu iets langer dan een jaar en ik moet zeggen dat mijn huid echt verandert is. Eerst had ik veel meer puistjes en nu bijna niet meer. 





Lush Ocean Salt



Voordat ik in bad ga, scrub ik mijn gezicht met Lush Ocean Salt (binnenkort komt er een review over). Lekker alle dode huidcellen weghalen, puistjes en oneffenheden verminderen en eventueel vuil nog meer weg halen. Ik scrub mijn gezicht zo'n 1/2 keer in de week. Deze scrub vind ik heel fijn, want hij gaat mijn puistjes tegen zonder dat hij mijn gezicht uitdroogt. Hij is juist heel erg verzorgend en dat verwacht je bijna niet van een zeezout scrub. 






Masker



Nadat ik mijn gezicht heb gescrubt, doe ik er een lekker masker op. Het ligt aan mijn huid welk masker ik op doe, maar meestal wel eentje die indroogt. Ik heb veel verschillende maskers. De een is weer heel effectief tegen puistjes, de ander ook, maar wel weer iets verzorgender. Het is dus echt afhankelijk van mijn huid op dat moment. Ik ga geen voorbeeld geven voor een masker, want iedereen heeft een andere huid, dus zoek er eentje die bij jou past. Maar dit zijn de 2 maskers die ik vaak gebruik. 





Gliss Kur Total Repair haarmasker



Natuurlijk doe ik ook een masker in mijn haar. Dit masker van Gliss Kur gebruik ik in de lengtes van mijn haar. Hij verzorgd mijn haar heel goed en maakt mijn haar daarna super glad en glanzend. Ook word het heel erg zacht en het heeft een sterk verzorgende werking. Het masker is voor beschadigd haar. Ik heb het nu een aantal keer geblondeerd en heb snel gespleten puntjes, dus ik heb dit masker wel echt nodig. Ook hier raad ik geen masker aan, want iedereen heeft ander haar, maar deze vind ik wel heel fijn. 





Lush Roots



Bij de aanzet gebruik ik ook een masker. Hiervoor gebruik ik Roots van Lush. Een maskers speciaal voor de wortels van je haar en voor fijn/dun haar. Hij is een super verzorgend masker, die je haar zeker niet vet maakt. Hij maakt je haar bij de aanzet sterk, omdat dat is waar het allemaal begint. Je kunt hem ook in je hele haar gebruiken. Het masker ruikt heel erg naar munt en dat voel je ook. Als het masker in jee haar zit voelt het heel koud/fris aan. Als je het uitspoelt, tintelt het en als je haar weer droog is voelt het weer heel fris. Een heerlijk masker !





Lush The Christmas Penguin Bubble Bar



En dan daarna eindelijk in bad stappen met een lekkere bath bomb/bubble bar van Lush. Dit is The Christmas Penguin uit de kerstcollectie van vorig jaar. Altijd als ik in bad ga, neem ik wel iets van Lush mee. Het is gewoon zo lekker. Dit was dus een bubble bar en hierdoor kreeg ik heel erg veel schuim in bad. Hij rook ook heel lekker en mijn huid werd super zacht. 





Lush Montalbano 



Om de maskers er weer uit te halen was ik mijn haar met deze shampoo van Lush, genaamd Montalbano. Mijn favoriete shampoo en ik denk ook niet dat ik ooit nog een andere wil. Hij maakt mijn haar heel lang vet vrij, geeft het een beetje volume en het kan goed gestyled worden. Echt een top shampoo die mijn haar echt heel erg veranderd heeft. 






The Body Shop Shea Body Scrub



Deze scrub is echt heel erg fijn voor de winter maanden. Door de grove scrubdeeltjes die erin zitten, scrubt hij je benen heel erg goed en doordat Shea heel erg voedend is en de scrub best vettig is, verzorgd hij je huid meteen heel erg goed. Als je je afdroogt zit er echt een vet laagje op je benen. Daarna insmeren is dus echt overbodig. Daardoor is dit echt mijn favoriete scrub, hij verzorgd mijn benen zo goed en maakt ze zo glad. Echt een aanrader voor mensen met hele droge benen of voor de mensen die nooit echt zin hebben om hun benen in te smeren. 








Lush Snow Fairy Shower Gel



Ik kijk altijd heel erg uit naar de kerstcollectie van Lush, want dan komt Snow Fairy weer ! Snow Fairy is een hele zoete, snoepachtige geur. Echt heel erg lekker als je er van houd natuurlijk. Een knalroze shower gel met glitters en hij ruikt ook nog zo lekker zoet, beter kan niet ! Ook dit jaar is hij er weer en de verpakking ziet er nu ietsjes anders uit. Ik vind hem zo veel strakker, maar het oude vond ik wel veel meer bij Lush passen. Maar gelukkig is de geur hetzelfde. 







Lush Tea Tree Water





Nadat ik lekker in bad heb gezeten, ga ik eruit en het eerste wat ik dan doe ik deze heerlijke toner op mijn gezicht sprayen. Dat herstelt de PH-waarde van de huid weer. In deze toner zit Tea Tree, wat heel goed is tegen puistjes. En het helpt ook echt. Sinds ik dit gebruik heb ik echt veel minder last van puistjes. Je hoeft het product niet rechtstreeks op je gezicht te sprayen, je kunt het ook op een watje sprayen, maar dan gaat er veel product verloren omdat het watje het product opneemt.







Balea Aqua Serum





Om mijn gezicht weer een beetje te hydrateren gebruik ik dit serum uit Duitsland. Hij is helaas niet in Nederland verkrijgbaar. Dit serum is lekker goedkoop en doet wat hij moet doen, vocht inbrengen. Het is een pompflacon, dus het werkt hygiënisch. Een serum wat ik ook lekker vind (en wel in Nederland te koop is) is die van de Hema. Die hydrateert de huid ook echt heel erg goed. Een serum is voor alle huidtypen, want bijna geen een huid heeft een goed vochtgehalte. Dus het is altijd handig om in je routine te hebben !







Payot Créme Purfiante 





Deze crème kun je ook niet zomaar kopen, want ze verkopen hem niet in de winkel. Je moet al dus echt naar de schoonheidsspecialiste gaan om hem te kopen. En dan natuurlijk ook nog een schoonheidsspecialiste die Payot verkoopt. Dit is een crème tegen puistjes. Hij werkt heel verzorgend en mild, waardoor het een lekkere substantie heeft. Mijn huid reageert er ook heel goed op. Mijn puistjes worden er veel minder door. Ook is deze crème makkelijk draagbaar onder make-up, omdat hij een beetje als een primer werkt. Super handig !





Payot Élixer





Ook dit is een product die je bij de schoonheidsspecialiste moet halen. Deze olie is goed voor je huid en haar. Ik gebruik hem af en toe voor alleen de puntjes van mijn haar en soms ook een heel klein beetje op mijn gezicht als ik vind dat ik dat nodig heb. Meestal heb ik in de herfst/winter dat wel een beetje nodig. Of zomers als mijn huid verbrand is bijvoorbeeld. Maar ik doe er nooit teveel van op, omdat ik een vette huid heb en anders gaan mijn poriën verstoppen.







Rexona Maximum Protection Deodorant



Nadat ik mijn gezicht heb verzorgd, doe ik deo op. Ik gebruik al een tijdje deze van Rexona omdat hij me zo goed bevalt. Ik zweet gewoon bijna niet meer en dat is voor mij echt heel wat, want is zweer vrij snel. Het is niet dat ik altijd deze neem, maar wel altijd eentje van deze lijn. Een beetje afwisseling is ook wel goed anders raken je oksels eraan gewend. Ik vind het echt een top deo die ik iedereen die veel zweet aan kan raden. 






Lush Bubblegum Lipscrub





Om mijn lippen ook nog een beetje te verzorgen gebruik ik deze lip scrub van Lush. Ook deze ruikt naar Snow Fairy en is dus lekker zoet. De scrub haalt alle velletjes van mijn lippen weg en maakt de weer goed doorbloedt. Na gebruik hoef je de scrub er niet af te halen, je kunt hem namelijk gewoon oplikken ! De scrub is gewoon gemaakt van suiker en dus eetbaar. En nog lekker ook.







The Body Shop Born Lippy Raspberry





Na het scrubben moet je natuurlijk altijd verzorgen, dus doe ik nog een lekkere lippenbalsem op mijn lippen. Deze van The Body Shop hydrateert ze goed en hij ruikt ook nog een super lekker. Hij doet me denken aan vroeger, maar ik heb geen idee waarom. De geur is moeilijk te omschrijven, ook al is het gewoon Raspberry.. Maar hij ruikt heel apart, maar echt super lekker. 







Soap & Glory The Righteous Butter 




En dan de laatste stap van mijn me-time routine, bodylotion. Na al het scrubben wil je je huid natuurlijk ook lekker verzorgen en voeden. Dit is een hele lekkere body butter die heerlijk ruikt en snel in de huid trekt. Helaas is deze bodybutter ook niet in Nederland te koop. Deze heb ik in Duitsland bij de Douglas gekocht, want helaas hebben we geen Soap & Glory in Nederland. Wel in Duitsland en Engeland, dus daar moet je heen als je dit leuke merk wilt hebben. 




En dat was mijn pamper routine ! Zoals jullie zien gebruik ik veel producten op zo'n avond, maar dat is niet erg. Je mag jezelf soms lekker verwennen met heerlijke producten. Ik hoop dat jullie dit artikel leuk vonden. Wat is jou favoriete pamper product? 






xoxo Charmayne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Proudly designed by Mlekoshi playground