Opgemaakt maart 2015 ♡

zaterdag 4 april 2015


Mijn eerste opgemaakt artikel! Alle spullen die ik heb opgemaakt afgelopen maart neem ik met jullie door. Ik heb in totaal 13 producten opgemaakt dus laten we snel beginnen.



Purity made simple gezichtsreiniger



 Purity made simple van Philosophy is de beste reiniger die ik ooit heb gehad. Toen hij bijna op was heb ik meteen een nieuwe gekocht. In het begin vond ik deze reiniger niet heel erg bijzonder, maar hoe langer ik heb gebruikte, hoe beter mijn huid eruit zag. Ik heb nu een andere reiniger die op moest, maar zodra die op is pas ik mijn Purity weer. Mijn huid heeft er nog nooit zo mooi uitgezien.




Balea aqua serum


 Ik heb dit serum gekocht omdat ik naar een wellness resort ging en een erg droge huid had. Een voedend serum had ik zeker nodig. Deze was lekker goedkoop dus ik dacht waarom niet. Lang daarna gebruikte ik hem niet echt vaak meer, maar de laatste tijd wel omdat mijn huid erg vochtarm was. Het is een prima serum die goed de huid voedt. Maar helaas niet in Nederland verkrijgbaar.



Payot creme matifiante velours


Deze crème is wonderspul. Ik heb deze gekocht bij mijn schoonheidsspecialiste, want ik wou een dagcrème tegen puistjes. En dat doet hij ook zeker goed! Mn puistjes zijn een stuk minder geworden. Ze vertelde ook dat hij goed werkt onder foundation, dat doet hij ook heel erg goed. Mijn foundation smolt altijd weg van mijn huid vanwege mijn vette huid. Nu blijft hij door deze crème muurvast zitten.




Garnier micellair reinigingswater


Iedereen is gek op deze Micellair water van Garnier, ik ook ! Ik gebruik hem 's ochtends om mijn gezicht schoon te maken.  Heel soms gebruik ik hem voor mijn oog make-up te verwijderen. Dat doet hij perfect! Hij haalt heel goed donkere oog make-up weg. Een goede reiniger die al het vet/vuil van de huid verwijdert.



Kokos olie


Kokosolie gebruik ik altijd om mijn oog make-up mee te verwijderen. Door de olie smolt je make-up direct van je ogen af. Snel en gemakkelijk, maar wel een beetje een kliederboel. Tegenwoordig verwijder ik mijn oog make-up gewoon met de reiniger die ik gebruik. Veel makkelijker.


Biocura haarlak


Deze haarlak was oké. Hij is van de Aldi, dus ik verwachte er niet heel erg veel van. Hij gaf verassend veel volume voor zo'n goedkope haarlak. En hij plakte niet zo erg als gewone haarlak. Nu is dit voor sommige juist een probleem want die willen dat het juist plakt en goed blijft zitten, maar voor mij was het allemaal niet nodig. Hij was lekker luchtig, maar gaf wel veel volume. Maar het is niet zo dat ik hem opnieuw zou gaan kopen.




Gliss kur haarmasker


Een lekker haarmasker moet iedereen wel in huis hebben. Eens in de week deze even erin gooien en je lokken zijn weer goed verzorgd en stralen weer. Dit masker was prima, hij maakte mijn haar weer zacht en glanzend. Met de bijbehorende shampoo en conditioneer is het een goed setje. Ik merk wel dat het echt iets voor mijn haar doet.



Gliss kur shampoo


Dit is de shampoo van het setje. Een goede shampoo die gemakkelijk al het vet en vuil uit mijn haar verwijdert. hij ruikt lekker en hij is goed verzorgend. Er zit veel keratine in wat beschadigd haar herstelt. Nou herstelt het natuurlijk niet helemaal, maar ik moet eerlijk zeggen dat mijn haar er wel veel beter uitziet sinds ik deze shampoo gebruik.




Gliss kur conditioner


En als laatste de conditioneer van het setje. Een goede conditioneer die het haar zacht maakt en weer herstelt. Deze lijn vind ik echt top! Gewoon omdat het lekker ruikt, het is betaalbaar en het doet ook daadwerkelijk iets voor mijn haar.



Rexona maximum protection deodorant


Dit keer heb ik maar een body product, namelijk deze deodorant. Deze deodorant heeft serieus mijn leven verandert. Ik ga gewoon eerlijk zijn, ik zweet veel. Het was altijd al een probleem want ik vond het gewoon irritant. Toen ik deze deo aangeraden kreeg is echt mijn leven verandert. Ik zweet gewoon serieus bijna niet meer. En dat voor iemand die veel zweet. Ik vind het echt een wonder deo en ik blijf hem mijn hele leven gebruiken. Echt top spul. Het enige nadeel vind ik dat hij heel erg afgeeft aan je kleding. Maar het is het allemaal waard :)



Catrice glamour doll volume mascara 


Ik heb deze mascara opgemaakt deze maand. Hij was helemaal uitgedroogd en bracht niet mooi meer aan. Ik gebruik deze mascara eigenlijk altijd, dat komt omdat het borsteltje gewoon fijn is. Deze mascara gebruik ik altijd als basislaagje en dan de mascara van hieronder die ik ook op heb gemaakt als volume, en daarna weer deze.




Essence I  extreme mascara 


Ik hoorde veel verschillende meningen over deze mascara, de een vond hem geweldig, de ander vond hem verschrikkelijk. Mij leek hij wel fijn toen ik zag wat voor borsteltje hij had, dus ik kocht hem gewoon. Hij is toch lekker budget. Ik testte hem, maar ik bleef hem maar gebruiken. Ik vind de mascara geweldig. Hij geeft lekker veel volume. Ik gebruik deze mascara in combinatie met de mascara die ik hiervoor al beschreef.



Catrice camouflage cream


Deze concealer scheen net zo goed te zijn als die van Mac. Ik was dus heel benieuwd en heb hem meteen gekocht. Hij geeft een hele goede dekking en verbergt alles wat je maar verbergen wilt. Hij dekt zelfs nog beter dan mijn foundation. echt een top concealer!



Dit waren al mijn opgemaakte producten van maart. Ik hoop dat jullie ze leuk vonden en vaker dit soort posts willen. 






xoxo Charmayne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Proudly designed by Mlekoshi playground